Nothing is so contagious as enthusiasm, so join us and let’s Brew a party!

Brew Veenendaal

Marc & Marissa

Uw hosts

Met gastvrijheid en comfort centraal delen Marc & Marissa een ware feeling voor het gastheerschap.
Wat begon als collega’s groeide uit tot een vriendschap. Met een gedeelde filosofie over gastronomie werd deze vriendschap bestempeld met een zakelijk verband.
Wij hebben beide het doel om een totaal nieuwe cultuur te verkennen waarin een balans bestaat tussen luxe producten en het comfort van thuis, waar service hoog in het vaandel staat en tegelijk een informele omgangsvorm plaatsvindt.
Als twee heel verschillende personen hun eigen talenten samenvoegen ontstaat daar een ultieme samenwerking.


brew

Marc

Founder

Mijn naam is Marc en ik ben mede-oprichter van Brew. Naast mijn verantwoordelijkheden als eigenaar sta ik dagelijks graag in contact met mensen. Mijn doel is vooral om onze klanten van ontvangst tot vertrek in alle wensen te voorzien. In mijn voornaamste taken kan ik veel kennis inbrengen vanuit mijn opleiding en ervaringen, ik ben vooral van de cijfers.  Daarnaast vind ik het ontzettend leuk om heerlijke Italiaanse koffies te bereiden en vanuit onze winkel Limburgse vlaaien te verkopen.

Marissa

Founder

Mijn naam is Marissa en ik ben mede-oprichter van Brew. Naast mijn verantwoordelijkheden als eigenaresse ben dagelijks vooral in de keuken te vinden, heerlijk om te creëren en vervolgens het restaurant in te lopen om met iedereen een praatje te maken.
Ik houd mij graag bezig met onze Marketing & Designs. Door mijn opleiding in het onderwijs heb ik een grote klik met kinderen en ben ik graag creatief bezig. Mijn voornaamste doel is om nieuwe ideeën te doen uitgroeien tot een succes!

brew

Roselyn

Kitchen

Mijn naam is Roselyn maar bijna iedereen noemt mij Roos. Ik zit in mijn laatste jaar van de Havo en ben mij momenteel aan het oriënteren voor de toekomst. In de weekeinden zie je mij rondhuppelen bij Brew. Waar ik bekend sta als Brews Sweetheart. Mij vindt je het liefst in de keuken waar ik mijn befaamde gebakjes kan bakken.

Raphael

Host

Mijn naam is Raphael maar bijna iedereen noemt mij Raph. Ik ben student Bedrijfskunde en naast mijn colleges breng veel tijd door bij Brew! Tussen school en werken door kun je mij in de sportschool tegenkomen of zit ik te genieten van een heerlijke Latte Macchiato. Mij vind je het liefst achter de espresso- machine of bij jou aan tafel.

Mika

All-round

Mijn naam is Mika en ik ben een scholier uit Veenendaal. Twee jaar geleden startte ik met een maatschappelijke stage bij Brew en sindsdien ben ik niet meer weggegaan. Naast mijn drukke sportcarrière in de hoofdklasse van korfbal ben ik samen met mijn vriendin  regelmatig bij Brew te vinden voor een koffietje of achter de bar.

???

All-round

Ben jij een echte horecatijger met een spontaan, ondernemend, humoristisch en flexibel karakter en ben jij of ken jij iemand die lekker een tussenjaartje neemt en op doordeweekse dagen ons team wilt komen versterken of informatie wilt over deze allround functie?… Neem dan snel contact met ons op!

Solliciteren Bij Brew!

Hulp gezocht …..


Solliciteer

Home